Kokeile kuukausi maksutta

Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti haki Kelan pääjohtajaksi

Kansaneläkelaitoksen (Kela)  pääjohtajan virkaa on hakenut 40 henkilöä.

Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti

Kelan valtuutettujen on tarkoitus tehdä tasavallan presidentille esitys pääjohtajasta kokouksessaan 5. marraskuuta. Virka täytetään 1.1.2020 alkaen, kun nykyinen pääjohtaja Elli Aaltonen jää eläkkeelle.

Hakijoiden joukossa on Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti.

Ylen mukaan paikkaa ovat hakeneet muun muassa kaksi Kelassa tällä hetkellä johtotehtävissä olevaa hakijaa: etuus- ja asiakkuuspalveluista vastaava johtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma (kok.) ja IT-palveluista ja yhteisistä palveluista vastaava johtaja Nina Nissilä. Myös Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Hanna Tainio (sd.) ja Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala ovat hakijoiden joukossa.

12 hakijaa ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Kelan pääjohtaja on perinteisesti ollut keskustalainen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aran ylijohtaja Hannu Rossilahti haki Kelan pääjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat