Kokeile kuukausi maksutta

Kone ei kommentoi mahdollisia Thyssen Kruppin kirjeitä

Suomalainen hissi- ja liukuporrasvalmistaja Kone ei halua kertoa, onko se saanut saksalaiselta Thyssen Kruppilta kirjettä, jonka teollisuuskonsernin eilen kerrottiin lähettäneen hissiyksikkönsä mahdollisille ostajaehdokkaille.

Suomalainen hissi- ja liukuporrasvalmistaja Kone ei halua kertoa, onko se saanut saksalaiselta Thyssen Kruppilta kirjettä, jonka teollisuuskonsernin eilen kerrottiin lähettäneen hissiyksikkönsä mahdollisille ostajaehdokkaille.
Kuuntele juttu

”Emme kommentoi tämänkaltaisia markkinahuhuja ja spekulaatioita”, Koneen tiedotuksesta vastattiin uutistoimisto Startelin kysymykseen siitä, onko yhtiö saanut kirjettä.

Suomalaisyhtiö ei halua myöskään kommentoida sitä, olisiko se kiinnostunut yksikön hankinnasta.

Thyssen Krupp lähetti nimettömien lähteiden mukaan kirjeitä yhtiöille, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneet hankkimaan sen hissiliiketoiminnan. Lähteiden mukaan teollisuuskonserni kertoi kirjeessä olevansa avoin tarjouksille sekä yksikön enemmistö- että vähemmistöosuuksista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone ei kommentoi mahdollisia Thyssen Kruppin kirjeitä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat