Kokeile kuukausi maksutta

Triplan pyörähotellin hinnat julki – halvimmillaan 24,50 euroa kuukaudessa

Kalleimmillaan turvallinen pyöräparkki ja pukuhuone suihkuineen maksaa 39 euroa kuukaudessa.

Triplan alta kulkee uusi pyörätie. Kuva viime kesältä.

Triplan avajaisten myötä avautui myös Suomen ensimmäinen pyörähotelli. Palvelusta vastaavan Vapaus-yrityksen nettisivuilla on julkistettu pyörähotellin hinnat.

Pyörähotellin palveluita myydään pyöräklubin jäsenyytenä. Jäsenyys sisältää käyttöoikeuden erilliselle lukitulle pyöräparkkialueelle sekä pukuhuoneen käytön.

Halvimmillaan jäsenyyden saa 24,50 euron kuukausihinnalla, jos ottaa 12 kuukauden sopimuksen ja maksaa sen kerralla, jolloin vuosi maksaa 295 euroa. Jos valitsee vuoden jäsenyyden kuukausittaisella maksulla, on kuukausihinta 29 euroa kuukaudessa.

Lämpimillä keleillä pyöräileville on tarjolla kuuden kuukauden jäsenyys. Tällöin 210 euron kertamaksulla kuukaudelle tulee hintaa 35 euroa ja kuukausittaisella maksutavalla kuukausihinta on 39 euroa.

Vapaus tarjoaa myös erilaisia palvelupaketteja. Vuoden jäsenyyden ja yhden kausihuollon saa 390 eurolla. Kallein 545 euron All Inclusive -jäsenyys pitää sisällään vuoden klubijäsenyyden, kaksi kausihuoltoa, kaksi pikahuoltoa tai säätöä ja nastarenkaat talveksi.

Pyörähotellin hintataso on kiinnostava, sillä kyseessä on uusi ilmiö Suomessa ja ensimmäisen palveluntarjoajan asettama hintataso tulee määrittämään, miten ilmiö kehittyy maassamme. Pyörähotelleja on jo ollut pidempään muun muassa Ruotsissa ja Hollannissa.

Vapauden toimitusjohtaja Mikko Ampuja kertoi äskettäin Rakennuslehdelle, että hintatason määrittelyssä on vertailtu, mitä esimerkiksi kuntosalijäsenyydet maksavat ja mitä joukkoliikenne ja muu liikkuminen maksaa kuukaudessa pääkaupunkiseudulla.

Pyörähotellin kysyntään vaikuttaa se, että kaikilla ei ole työpaikallaan suihkuja tai edes pukuhuonetta. Harvassa työpaikassa on turvallinen pyöräparkki, johon uskaltaa jättää jopa monta tuhatta euroa maksavan työmatkapyörän.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Triplan pyörähotellin hinnat julki – halvimmillaan 24,50 euroa kuukaudessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat