YIT käynnisti Suomessa asuinkerrostalohankkeita yli 125 miljoonalla eurolla heinä-syyskuussa

Helsingin Barista viimeistelee kuudesta taloyhtiöstä muodostuvan Kahvikorttelin, joka sijaitsee entisellä Pauligin paahtimon tontilla Helsingin Aurinkolahdessa. (Kuva: YIT)

Hankkeista suurimmat ovat Helsingin Masto, Helsingin Barista, Espoon Proosa, Vaasan Romeo, Tampereen Tähtitorni, Helsingin Smoltti ja Kuopion Tohtori.

Aloitukset on kirjattu kuluvan vuoden kolmannen neljänneksen tilauskantaan.

Helsingin Masto sijaitsee Sompasaaren merellisissä maisemissa hyvin kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Kohteen arvo on noin 26 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu 45 asuntoa.

Helsingin Barista viimeistelee kuudesta taloyhtiöstä muodostuvan Kahvikorttelin, joka sijaitsee entisellä Pauligin paahtimon tontilla Helsingin Aurinkolahdessa. Kohteen arvo on yli 25 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu 60 asuntoa.
Espoon Proosa sijaitsee uudella Vermonniityn asuinalueella Leppävaaran kupeessa. Kohteen arvo on yli 19 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 80 asuntoa.

Vaasan Romeo on YIT:n toinen kohde Vaasan keskustan Teatterikorttelissa. Kohteen arvo on yli 16 miljoonaa euroa. Yhtiöön valmistuu yli 70 asuntoa.

Tampereen Tähtitorni rakennetaan Niemenrannan alueelle Näsijärven kupeeseen ja uuden Tampereen Ratikan varteen. Kohteen arvo on yli 15 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu 80 asuntoa.
Helsingin Smoltti sijaitsee Verkkosaaren Capellanrannassa meren äärellä. Kohteen arvo on yli 13 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu 30 asuntoa.

Kuopion Tohtori rakennetaan Kuopion keskustaan vain kivenheiton päähän kauppatorista. Kohteen arvo on yli 10 miljoonaa euroa, ja sinne valmistuu lähes 50 asuntoa.

Pääosa neljänneksellä käynnistyneistä kohteista valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT käynnisti Suomessa asuinkerrostalohankkeita yli 125 miljoonalla eurolla heinä-syyskuussa”

Vastaa