Kokeile kuukausi maksutta

Ilmasto on miljardien mahdollisuus lvi-alalle – ”Talouskasvua lopettamalla näitä ongelmia ei ratkaista”

Lvi-urakoitsijoiden lähitulevaisuus näyttää korjausrakentamisessa myönteiseltä, ja ensi vuodestakin ennustetaan vilkasta. Vaikka uudisrakentamisen taso saattaa hieman laskea vuoden 2019 lukemista, se pysynee silti yli vuoden 2018 tason.

Eläkeyhtiö Ilmarisen pääkonttori sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

”Lvi- ja sähköurakoinnin toimialojen yhteinen arvonlisäverollinen liikevaihto on yli kuusi miljardia euroa. Se on merkittävä summa, ja haluamme alalla lisää vaikuttavuutta ja näkyvyyttä”, LVI-TU ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu sanoi viime viikolla järjestetyillä lvi-päivillä Tampereella.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Ilmasto on miljardien mahdollisuus lvi-alalle – ”Talouskasvua lopettamalla näitä ongelmia ei ratkaista””

 1. On se vaan hirvittävä paniikki nyt päällä. Kammottava sexyhelle kuumuuskupoli on näin marraskuussa vallannut Suomen. Koko Suomi heräsi pakkasessa 1.11.2019 joka on aiva uskomattoman poikkeuksellisen kuuma lämpötila. Kyllä ne asiantuntijat oliva täysin oikeassa v 1976 kun sanoivat että maapallo menee nyt JÄÄKAUTEEN. Sitten ne asiantuntijat olivat 9 vuotta myöhemmin täysin oikeassa kun sanoivat v 1985 että meillä on enää 10v aikaa ja 30v päästä merivesi on noussut 60cm ja pohjoisnapa sula, ja kaikki korostuu pohjoisella pallonpuoliskolla, ja malediivit huuhtoutuvat mereen ja New York jää veden alle. KYLLÄ NE ASIANTUNTIJAT OLIVAT OIKEASSA ja tästä syystä minäkin uskon täysin mitä 16v puppet.. ei ku Greta sanoo. Minä panikoin minä niin panikoin. Ihmisen tuottama CO2 on alle tuhannesosa kasvihuonekaasujen kokonaisuudessa ja täytyy vaan todeta että on se kasvien ruoka CO2 ihme aine kun se alle tuhannesosan lisäyksenä paiskaa maapallon tuhoon ja kuumuuskupoliin.
  VEROT YLÖS!
  SYÖ OIKEALLA TAVALLA MAAPALLO 0,5 asteen tarkkuudella sopivaksi!
  ÄLÄ VAAN LIIKU LIIKENNEVÄLINEILLÄ KOSKA SE SÄÄTELEE MAAPALLOA!

  Kysykääpä itseltänne ihan ilman tunteita:
  Onko teitä kusetettu?
  Onko hiilidioksidi humaloittanut pääsi?
  Mistä johtuu että etenkin vihreät ja vasemmistolaiset ovat niin innoissaan tästä? Olisiko tämä kenties kommunismi vol2 verhottuna ympäristöasioihin, jotta sinua voidaan hallita, verottaa, seurata, rankaista ihan niin kuin kommunismissakin?
  Kysy itseltäsi, miksi ennen maapallon lämpötila on muuttunut, ja miksi yhtäkkiä alle tuhannesosa kasvien ruokaa onkin se hurja muuttaja voima.
  Niin… NIIN!

 2. On tämä melkoista teatteria! Nyt on muotia olla kauhean huolissaan ilmastosta ja kaikenlaiset epäilijät ammutaan ilman oikeudenkäyntiä. Valtaosa tuttavistani erilaisissa kira-alan johtotehtävissä ovat olevinaan myös ilmastoahdistuneita, mutta tosiasiassa viis veisaavat koko humputuksesta. Kaikenlaista näennäistä näperrellään ja ollaan muka-ekologisia omissa bisneksissä. Lämpöpumppuja ja huuhaa-sertifikaatteja tai paremman u-arvon ikkunat. Fiksummat sumuttavat ja tyhmemmät ostavat parempaa omaatuntoa.

  Arjessahan ahdistus ei kuitenkaan paina. Audit ja Bemarit puskevat päästöjään virman piikkiin niin kuin ennenkin esim. jokavuotisilla Lapin matkoilla ja Finskin Airbus tupruttaa yläilmakehään skeidaa pakollisilla koko perheen etelänmatkoilla. Myös vihreälle oksalle päässeet ekohörhöilijät ennättävät vuodattaa kyyneleen ilmastolle somettaessaan Intian tai Afrikan matkalla, joka oli niin avartava, että takapuoleen sattuu… Mutta seminaareissa on kiva aplodeerata Gretalle ja wörksopissa kulmat kurtussa pohtia miten kansakuntamme elinoloja voisi kurjistaa ilmastohysterialla. Lentovero ja polttomoottorien kieltäminen voisivat auttaa siihen, ettei enää suosikkilomakohteissa olisi niin ahdasta, kun köyhillä ei olisi enää varaa matkustaa.

  Aikuisten oikeasti ilmastovouhkaus on silkkaa bisnestä. Tässäkin jutussa se todetaan: miljardeja tarjolla, kun vaan joku ymmärtäisi rahastaa heikkolahjaisimpien peloilla. Ja aika moni on muuten sen markkinaraon jo keksinyt!

 3. Vasemmistopoliitikon märkä päiväuni:kansa joka vaatii itselleen lisää veroja maksettavaksi (lentovero yms.) ja haluaa asua velkaisissa neukkukämpissä julkisilla töihin kulkien koska ei ole varaa autoon (Pk-seutu). Ei voi kun nauraa hölmöille.

  1. Jep. Ja kaikki tämä samaan aikaan, kun esim. kiinalaiset avaavat useampia uusia hiilivoimaloita joka viikko. Päästään seonneita nämä ressukat ovat.

 4. Energiansäästö ja puhdas ympäristö sinänsä ovat mielestäni aina hyviä tavoitteita itsessään.

 5. Persujen puoluetoimistossa tämäkin tiedetään, meitä ei uhkaa ilmastomuutos ja ympäristöstä ei tartte välittää. Laitetaan ämpärit päähän ja jatketaan kuten ennenkin. Ei minulla muuta, se on moro.

Viimeisimmät näkökulmat