Peab aloittaa kehityshankkeen Helsingin ydinkeskustassa

Rakennusyhtiö Peab aloittaa yli 10 miljoonan euron arvoisen kehityshankkeen Helsingin ydinkeskustassa.

Havainnekuva Kaivopihasta remontin jälkeen. Kuva: Ylva

Hankkeen tilaaja on Ylva eli entinen HYY-Yhtymä. Urakka sijoittuu Kaivopihan alueelle ja pitää sisällään uuden kaupallisen kulkuyhteyden rakentamisen Kaivopihalta Kolmen Sepän aukiolle. Käytävän ympärillä olevalle alueelle rakennetaan liiketiloja ja ravintoloita. Myös Vanhan ylioppilastalon kellarikerroksen tila saneerataan uuteen käyttötarkoitukseen.

Hankkeen yhteydessä muutetaan Citytalon julkisivua, Kaivopihan porrasjärjestelyjä sekä Aleksanterinkadulle avautuvaa sisäänkäyntiä. Samalla muutosalueen talotekniikkajärjestelyt muutetaan ja uusitaan.

Projekti kestää lähes vuoden ja se käynnistyy ensi vuoden tammikuussa ja valmistuu joulukuussa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peab aloittaa kehityshankkeen Helsingin ydinkeskustassa”

Vastaa