Ruotsalainen logistiikkarakentaja tulee Suomeen

Ruotsalainen teollisuus- ja logistiikkatilojen kehittäjä ja rakentaja Logistic Contractor laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa aloittamalla toiminnan Suomessa.

”Suomessa on mielestämme hyvät mahdollisuudet olla mielenkiintoinen toimija logistiikka- ja teollisuusmarkkinoilla tämän alan huippuosaamisemme kautta. Se koskee kaikkea maantieteellisen sijainnin merkityksestä siihen, miten voimme parhaiten luoda sisä- ja ulkoympäristöä yrityksen tarpeista riippuen”, Logistic Contractorin suomalaisen tytäryhtiön toimitusjohtaja Sandu Nylmon sanoo tiedotteessa.

Logistic Contractor on aloittanut vuoden 2019 aikana muun muassa Northvoltin 100000 neliön akkutehtaan perusrakenteiden rakentamisen Ruotsin Skellefteåssa. Yhtiö rakentaa parhaillaan 56000 neliön tiloja Oslon lähistöllä DSV-kuljetusyritykselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ruotsalainen logistiikkarakentaja tulee Suomeen”

Vastaa