YH Kodit rakennuttaa rivitaloja Kaarinaan Piispanristiin

YH Kodit rakennuttaa Kaarinan Piispanristin alueelle uusia rivitaloja, joihin valmistuu yhteensä 28 vuokra-asuntoa vuoden 2020 lopulla.

Kuva: YH Kodit

Nurminiitynkatu 5:een valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 45 neliön kaksioista 79,5 neliön nelikoihin.

”Rakenteilla olevat talot ovat jatkoa alueelle jo aiemmin rakennetuille vuokra- ja asumisoikeusasunnoillemme. Kaarina ja erityisesti Piispanristi ovat suosittua aluetta, ja meillä onkin lähivuosien suunnitelmissa rakentaa useampikin rivi- ja kerrostalo Kaarinaan”, YH Kodit oy:n Turun aluejohtaja Mikko Lipponen sanoo tiedotteessa.

”Uusia taloja suunniteltaessa kiinnitämme erityistä huomiota rakennuksen energiankäyttöön. Nurminiitynkadulle valmistuviin rivitaloihin on tulossa maalämpö, ja veden kulutusta seurataan asuntokohtaisilla mittareilla. Alueen muissa taloissamme on maalämpö ollut käytössä jo useamman vuoden ajan. Lisäksi olemme vaihtaneet vanhoja öljylämmitteisiä talojamme maalämpöön viime vuosien aikana. Tehtävää vielä kuitenkin riittää ja erilaisia toimenpiteitä tehdään, jotta saamme vanhemman asuntokantamme hiilijalanjälkeä pienennettyä”, YH Kodit oy:n toimitusjohtaja Janne Tuominen kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YH Kodit rakennuttaa rivitaloja Kaarinaan Piispanristiin”

Vastaa