Kokeile kuukausi maksutta

Saku Sipola uudistaa SRV:n organisaatiota ja johtoryhmää – osa yhtiön tervehdyttämisohjelmaa

Toimitusjohtaja Saku Sipola esitteli yhtiön tervehdyttämisohjelmaa lokakuun lopussa. Kuva: Seppo Mölsä

Rakennusyhtiö SRV kertoo uudistavansa sekä organisaatiorakenteensa että johtoryhmänsä. Yhtiön mukaan muutos on osa lokakuun lopussa julkistettua tervehdyttämisohjelmaa.

Uudessa organisaatiorakenteessa liiketoimintayksiköt ovat Toimitilat, alueyksiköt ja infra; Asunnot; Investoinnit sekä Venäjän ja Viron aluetoimintayksikkö. Näitä tukevat konsernipalvelut, SRV kertoo tiedotteessaan.

“Organisaatiorakenteen uudistaminen selkiyttää vastuita ja vahvistaa uuden toimintakulttuurin luomista. Tavoitteenamme on parantaa toiminnan tehokkuutta ja laatua, ja samalla varmistaa tuloksentekokykymme tulevaisuudessa”, sanoo toimitusjohtaja Saku Sipola. Hän aloitti yhtiön johdossa syksyllä.

Toimitilat, alueyksiköt ja infra -yksikköä johtaa Juha Toimela, joka jatkaa johtoryhmän jäsenenä ja toimii myös yhtiön varatoimitusjohtajana.

Asunnot-yksikön johtajaksi ja samalla johtoryhmään on nimitetty ensi vuoden alusta alkaen Kim Jolkkonen, joka on toiminut SRV:n hankekehitysjohtajana tämän vuoden helmikuusta lähtien.

Investoinnit-yksikköä johtaa Jarkko Rantala, joka jatkaa myös johtoryhmän jäsenenä.

Venäjän ja Viron liiketoiminnan johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on puolestaan nimitetty ensi vuoden alusta Jussi Tuisku.

Tuiskun ja Jolkkosen lisäksi uusina jäseninä johtoryhmään liittyvät SRV:n mukaan Antti Nummi ja Kimmo Kurki. Nummi aloittaa liiketoiminnan kehitys -toiminnon johdossa tammikuun alussa. Kurki puolestaan aloittaa samaan aikaan sisäisten palveluiden johtajana. Molemmat työskentelevät jo entuudestaan SRV:llä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 4 kertaa

4 vastausta artikkeliin “Saku Sipola uudistaa SRV:n organisaatiota ja johtoryhmää – osa yhtiön tervehdyttämisohjelmaa”

 1. mites tälläsen yt ja uudistuksen alla hoituu hommat jotka kuitenkin pyörii 24 7 kellon ympäri kaiken aikaa , ja niitä on n. miljardin liikevaihdolla vuodessa , eli mitä tulee tehtyä mylläyksen aikana , ennen ja jälkeen , kun nyt on kuitenkin tapahtumia ollut muutenkin.

  kesken viestin kun rupeaa juoksuvetimiä vaihtamaan, juoksijoita , viestikapuloita , ymymym ,…..voi lorahtaa viereen ja liikaa tai liian vähän..

  jatkuva muutos ei ole valmistuvan kappaleen etu.

 2. Jos samat kapulanviejät jotka aloittivat hommat myös lopettaisivat hommat, voi olla että hommat jäisi kesken ja valot saisi sammuttaa.
  Ottamatta kantaa nykyisiin kapulanviejiin.

 3. SRV paisunut liian isoksi.
  Ei prossessit pysy enää hallinassa

 4. kuinka niin , liikevaihto 1000 miljoonaa , sementtiä, rautaa, kiveä , hikeä, tuskaa , ja onnistumisen riemua.

  ainakin helsingissä julkiset hankkeet on niin miinoitettu aika lailla juurikin xxx firmalle että jo luulee julkisen tahon omistavan firman 3 äkxää

Vastaa