Varte ylsi lähes 100 miljoonan euron liikevaihtoon

Perheyhtiö Varten syyskuun lopulla päättyneen tilikauden liikevaihto oli noin 95 miljoonaa euroa. Samalla yhtiö teki tulosta noin 3 miljoonaa euroa.

Varten kohde As.oy Vantaan Linnaheikki Koivuhaassa. Kuva: Varte

”Kuluneen vuoden tulokseen voi olla vain tyytyväinen. Tilikauden alku oli meillä hiukan takkuinen pääkaupunkiseudulla, mutta keväällä aloitetut toimenpiteet, joissa muun muassa pääkaupunkiseudun avaintehtävät roolitettiin uudelleen, purivat, ja tuloksia saatiin heti”, konsernin hallituksen puheenjohtaja Heikki Koho kertoo tiedotteessa.

Konsernin liikevaihdosta valtaosa tuli pääkaupunkiseudulta, jossa se on toiminut jo yli 15 vuotta. Varte oy:n toiminta-alue on pääosin pääkaupunkiseutu, ja tytäryhtiö Varte Lahti oy operoi Lahdessa ja pääkaupunkiseudun kehyskunnissa. Juuri Varte Lahti oli konsernille tärkeä tuloksentekijä. Sen osuus konsernin liikevaihdosta oli 22 miljoonaa euroa ja liiketulos 1,4 miljoonaa euroa.

”Konsernin yli 40 prosentin omavaraisuusaste sekä erinomainen maksuvalmius luovat hyvän pohjan yhtiön tulevaisuudelle. Myös myymättömien asuntojen lukumäärä on ennätyspieni”, Koho sanoo.

”Tilauskantamme on hyvä, noin 135 miljoonaa euroa. Panostamme jatkossakin hankekehitykseen ja sen ansiosta valmistelemme parhaillaan mittavaa kumppanuutta omista asuntokohteistamme kuluttajamyynnin rinnalle. Tämä vahvistaa asemiamme tuleville vuosille ja tasapainottaa henkilöstöresursointiamme merkittävästi”, viime syyskuussa Varten toimitusjohtajana aloittanut Arto Jokinen kertoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Varte ylsi lähes 100 miljoonan euron liikevaihtoon”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat