Caverion toimittaa puhdastilaratkaisuja Liettuaan

Yli kahdentuhannen neliön puhdastilojen asentaminen on monimutkainen ja vaativa projekti.

Caverion on sopinut terveydenhoidollisia tuotteita valmistavan Hollister Incorporatedin kanssa puhdastilojen toteuttamisesta tuotantolaitoksen toiseen rakennusvaiheeseen Liettuan Kaunakseen. Puhdastilat ovat valmistuttuaan maan suurimmat.

Projektin toisessa vaiheessa Caverion on vastuussa tuotantolaitoksen puhdastilojen, kemikaalivarastorakennuksen ja ulkotilojen infrastruktuurin toteutuksesta. Puhdastilojen luokitus vastaa ISO 8 -puhtausluokkaa EN ISO14644 -standardin mukaisesti. Tuotannon prosessinohjaus on terveydenhoidon tuotteiden valmistusta koskevien korkeimpien laatustandardien mukaista.

Caverion Liettuan johtaja Egidijus Šydeikis sanoo, että yli kahdentuhannen neliön puhdastilojen asentaminen on monimutkainen ja vaativa projekti.

Tuotantolaitoksen ensimmäisessä rakennusvaiheessa Caverion vastasi talotekniikan kokonaistoimituksesta. Kaunaksen tuotantolaitoksen kokonaispinta-ala on valmistuttuaan 30 000 neliötä. Puhdastilojen pinta-ala on lähes 2 250 neliötä ja kemikaalivaraston 220 neliötä. Hollister investoi laitokseen noin 50 miljoonaa euroa, ja laitoksen odotetaan työllistävän seuraavien vuosien aikana noin 300 henkilöä.

Laitoksen operatiivinen osa valmistuu keväällä 2020.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion toimittaa puhdastilaratkaisuja Liettuaan”

Vastaa