Kokeile kuukausi maksutta

Fiskars Group muuttaa pääkonttorinsa Keilaniemeen

NCC:n uudiskohde valmistuu 2021.

Fiskars Groupin pääkonttori muuttaa NCC:n kehittämään toimitilakohteeseen Keilaniemeen alkuvuonna 2022. Kuva: NCC
Kuuntele juttu

NCC on solminut pitkän vuokrasopimuksen Fiskars Groupin kanssa. Yritys muuttaa pääkonttorinsa NCC:n kehittämään toimitilakohteeseen Espoon Keilaniemeen alkuvuonna 2022.

Tiedotteen mukaan NCC aloittaa kohteen rakentamisen maaliskuussa. Arvioitu valmistumisaika on joulukuussa 2021.

Rakennuksen suunnittelun lähtökohtana on ollut luoda inspiroiva ja uniikki toimitila, joka näkyy ensimmäisenä porttina Kehä I:ltä saavuttaessa. Arkkitehtitoimisto Sarc suunnittelee kohteen.

”Haluamme tarjota henkilöstöllemme modernin työympäristön, joka tarjoaa tilaa niin vuorovaikutteiselle yhteistyölle kuin hiljaiselle työlle, tiimityölle, kohtaamisille ja ideoinnille. Rakennuksen työympäristön suunnittelu tehdään yhdessä henkilöstömme kanssa siten, että ihmiset voivat tehdä parhaansa ympäristössä, joka tukee heidän hyvinvointiaan. Tavoitteenamme on helpottaa kontaktien luomista eri toimintojen ja tiimien välillä”, Fiskars Groupin henkilöstöjohtaja Niklas Lindholm kertoo.

Fiskars Group brändeihin kuuluvat muun muassa Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Yrityksellä on noin 7 300 työntekijää 30 maassa.

”Kiinteistökehittäjänä me haluamme luoda kestävää kehitystä edistäviä toimitiloja, jotka herättävät tunteita ja rakentavat uutta, elävää kaupunkikulttuuria. Fiskars Group edustaa rakennuksen omaperäiseen luonteeseen hyvin soveltuvia ainutlaatuisia brändejä, joita yhdistää kestävä muotoilu, korkea käsityötaito ja ymmärrys ihmisten arjesta”, NCC:n yksikön johtaja Yirui Jiang sanoo.

Rakennukselle haetaan kansainvälisen Breeam-ympäristöluokituksen mukaista Excellent-sertifikaattia. Tavoitteena on suunnitella ja rakentaa ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävä rakennus koko käyttöiän ajaksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fiskars Group muuttaa pääkonttorinsa Keilaniemeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat