Granlund ostaa mikkeliläisen Controlteamin

Yrityskauppa vahvistaa Grandlundin asemia Itä-Suomessa. Controlteamin nimi vaihtuu toukokuussa Granlund Mikkeli oy:ksi.

Controlteamin toimitusjohtajana jatkaa yrityskaupan jälkeenkin Olli Tirkkonen ja varatoimitusjohtajana Kirsi Lepistö.

Suomen Controlteam oy on rakennuttamiseen, valvontaan ja talotekniikkaan erikoistunut yritys. Se työllistää 27 asiantuntijaa viidellä paikkakunnalla ja päätoimipiste on Mikkelissä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 3,2 miljoonan euroa.

Granlundin tavoitteena on nousta Itä-Suomen rakennuttamisen, valvonnan ja taloteknisten asiantuntijapalveluiden osaajaksi ja markkinajohtajaksi. Controlteamin oston myötä Granlundilla on Itä-Suomessa toimintaa kahdeksalla paikkakunnalla. Mikkelin alueella se tarjoaa rakennuttamisen ja valvonnan palveluita, korjausrakentamista sekä taloteknistä suunnittelua. Jatkossa repertuaariin kuuluvat myös ohjelmistoliiketoiminnan ja konsultoinnin palvelut.

Mikkeliläisyrityksen toimitusjohtajana jatkaa Olli Tirkkonen ja varatoimitusjohtajana Kirsi Lepistö, jotka ovat myös yhtiön osakkaita. Lappeenrannan ja Kouvolan asiantuntijat siirtyvät toukokuun alussa Granlund Saimaa oy:n palvelukseen ja Kuopion ja Savonlinnan asiantuntijat Granlund Kuopio oy:lle.
Koko Suomen Controlteamin henkilöstö siirtyy Granlund-yhtiöihin ns. vanhoina työntekijöinä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Granlund ostaa mikkeliläisen Controlteamin”

Vastaa