Kokeile kuukausi maksutta

Hoivatilojen avainhenkilöille miljoonapotit

Oululaisen Hoivatilat oyj:n myynti Aedifiacelle tuo mukavasti euroja  Hoivatilojen ylimmälle johdolle ja hallitukselle. Esimerkiksi toimitusjohtaja Jussi Karjula saa myymästään omistussiivusta noin 6,0 miljoonaa euroa.

Hoivatilat kertoi tänään pörssitiedotteilla yhtiön johtohenkilöiden osakekaupoista uuden belgialaisomistajan kanssa. Niiden myötä yhtiön ylin johto ja hallituksen jäsenet tekevät osakekaupoilla varsin hyvän tilin.

Toimitusjohtaja Jussi Karjulan myymä osakepotti on 377 916 kappaletta, joista 16 euron kappalehinnalla kertyy hieman yli 6,0 miljoonan euroa. Talousjohtaja Tommi Aarnio puolestaan kuittaa osakkeista noin 1,2 miljoonaa.

Hallituksen puheenjohtajan Pertti Huuskosen Lunacon oy rikastuu  2,4 miljoonaa euroa ja hallitukseen kuuluvan Paul Hartwall Kusinkapital oy 5,6 miljoonaa euroa.

Hoivatiloista julkisen 16 euron käteisostotarjouksen tehnyt belgialainen Aedifica kertoi aiemmin tällä viikolla toteuttavansa ostotarjouksen. Yhtiöllä on yli 90 prosenttia Hoivatilojen osakkeista.  Aedifica on myös ilmoittanut vetävänsä yhtiön pois Helsingin pörssistä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Hoivatilojen avainhenkilöille miljoonapotit”

  1. Hienoa että jokainen kikkare kulkee monen taskun kautta , jotta jokainen saa siirtää pilkkua laskussa , mahtaa iso eläke tuntua pieneltä täyshoidossa jatkossa.
    Pitää alkaa rakentamaan omaa 50 neliöistä vanhuuden hoivakotia.

    Rahan ostovoima duunarin tumpussa hiipuu pikkasen enemmän seuraavan 3 vuoden aikana kuin 3% bruttopalkan nosto samana aikana. Antaa boostia.

    1. Hoivatilathan ei ole hoiva-, vaan kiinteistöyhtiö. Ja lähinnä tekee vanhempien asumisesta parempaa ja edullisempaa. Win-win. Ja taitavat kunnat sekä yritykset olla Hoivatilojen vuokralaisia vain siksi, että Hoivatilat osaa tuottaa laadukkaammat tilat edullisemmin! Eli veronmaksajien rahoja tuhlataan vähemmän. Ei kai kunnat muuten rahaa tällaiseen laittaisi. Eli veronmaksajaa hyödyttää.

      1. Paremmasta voi olla montaa mieltä ja edullisempikin on tulkinta kysymys. Uskonnon kautta ei erityisen laadukasta ja hyvää ole vielä Suomalaiseen rakentamiseen tullut. Sen sijaan omistajat ovat tässä genreessä menestyneet taloudellisesti hyvin ja se kaiketi on tärkeintä.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat