Kokeile kuukausi maksutta

Lähitapiola: Pk-seudulla ei ole vielä liikaa kauppakeskuksia ja hotelleja – yhtiön kiinteistökannan sähköenergialle alkuperätakuu

Noin 2,6 miljardin euron kiinteistösalkun omistavassa Lähitapiolassa ei pelätä, että pääkaupunkiseudulle olisi hiljattain valmistunut liikaa isoja kauppakeskuksia tai että lukuisat hotellihankkeet nostaisivat majoituskapasiteetin liian suureksi.

Lähitapiolan historian suurimman rakennushankkeen, kauppakeskus Ainoan viimeinen vaihe valmistui lokakuussa Espoon Tapiolaan. Yhtiö investoi Ainoaan noin 500 miljoonaa euroa. Vähän ennen sitä valmistui Helsingin Pasilaan YIT:n Tripla ja reilu vuosi sitten Helsingin Kalasatamaan Redi. Nämä kaikki ovat kooltaan suuria kauppakeskuksia.

Lähitapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistöjohtajan Reetta Räsäsen mielestä näin monen ison kauppakeskuksen valmistuminen lyhyen ajan sisään saattaa hämärtää sitä, että niiden taustalla on kuitenkin kasvava markkina.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lähitapiola: Pk-seudulla ei ole vielä liikaa kauppakeskuksia ja hotelleja – yhtiön kiinteistökannan sähköenergialle alkuperätakuu”

Viimeisimmät näkökulmat