Lapti aloitti yt-neuvottelut – syynä talotekniikkajärjestelyt

Lapti Group ilmoitti tänään luopuvansa omasta Lapitec-talotekniikkayhtiöstä, mutta taloon jää edelleen alan osaamista. Sitä järjestellään uudelleen yt-neuvotteluissa.

Lapti Group kertoi tänään tiistaina myyvänsä konserniin kuuluvan talotekniikkayhtiö Laptitecin yhtiön johdosta ja henkilöstöstä koostuvalle ryhmittymälle. Samalla Laptitecista tulee alkuvuoden 2020 aikana osa Terawatt oy:tä.

Lue lisää: Lapti myy talotekniikkayhtiönsä

Toimitusjohtaja Timo Pekkarisen mukaan Lapti ei kuitenkaan yrityskaupan myötä luovu kokonaan talotekniikasta. Yhtiön talotekniikassa on eri puolilla Suomea noin sata työntekijää ja heidän toimenkuviaan järjestellään uusiksi sisäisten yt-neuvottelujen kautta.

Väen vähennyksiä on toimitusjohtajan mukaan kuitenkin tulossa ja arviot liikkuvat 35-40 henkilössä.

”Lähdemme kuitenkin siitä, että tämän puolen osaamista on edelleen löydyttävä myös Laptista. Eli kyllä meidän talotekniikan väkeä näkyy jatkossakin sekä suunnittelupuolella että työmailla”, Pekkarinen vakuuttaa.

Talotekniikan henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut alkoivat jo joulukuun alkupuolella ja ne on määrä saada päätökseen tammikuun aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lapti aloitti yt-neuvottelut – syynä talotekniikkajärjestelyt”

Vastaa