Sitowise osti sairaalatekniikka- ja suurkeittiö-osaamista

Sitowise Oy on ostanut vantaalaisen sairaalatekniikan ja ammattikeittiöiden suunnitteluun erikoistuneen
Saircon Oy:n osakekannan. Yrityskaupan myötä Sitowise laajentaa palvelujaan etenkin terveydenhuoltosektorille.

Kättä päälle ja kaupat lukkoon. Kuvassa vasemmalta Kalle-Heikki ja Olli Koskinen Sairconista ja Timo Palonkoski ja Jan Tapper Sitowisestä. (Kuva: Sitowise)

Vantaalainen Saircon on vuonna 1985 perustettu yritys, joka työllistää kuusi henkilöä. Sen asiakkaat ovat julkisen sektorin toimijoita, arkkitehtitoimistoja, rakennuttajakonsultteja ja -urakoitsijoita. Yhtiö on tehnyt noin 800 000 euron liikevaihtoa.

Sitowisen talotekniikkayksikön toimialajohtaja Jan Tapperin mukaan Sairconin kauppa tuo yhtiölle
kokonaan uuden lisäyksen palvelutarjontaan.

”Voimme jatkossa tarjota erityisesti terveydenhuollon asiakkaille entistä laajemmin heidän tarvitsemiaan erikoispalveluja”, hän toteaa.

Sairconille kauppa avaa aivan uuden kasvupolun.

”Valtakunnallinen palvelu on näin pienelle yritykselle haasteellista. Sitowisen yli viisitoista alueellista toimipaikkaa antavat meille mahdollisuuden isompaan kasvuun”, toteaa Saircon Oy:n toimitusjohtaja Kalle-Heikki Koskinen.

Sairconin hankinta on Sitowisen toimintahistorian viidestoista yritysosto.  Kalle-Heikki ja Olli Koskisesta tulee kaupassa Sitowisen omistajapartnereita. Sitowise on omistajapartnereiden ja Intera Partnersin yhdessä omistama yritys.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sitowise osti sairaalatekniikka- ja suurkeittiö-osaamista”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat