Myrsky riepotteli Saimaan kanavan siltatyömaata

Ratavaurioita yli kilometrin matkalla. Kova tuuli haittaa edelleen korjaustöitä.

Voimakas talvimyrsky on tehnyt vahinkoa Saimaan kanavan siltatyömaalla. Työmaan suojana ollut pressukatos repeytyi irti varhain maanantaina ja vaurioitti sähköradan rakenteita. Junaliikenne on korvattu toistaiseksi busseilla.

Sähkörata on vaurioitunut sillan lisäksi yli kilometrin matkalla ja kova tuuli haittaa korjaustöitä.

”Voimakas tuuli repi katoksen irti ja selvitämme sen syytä. Ajankohdasta johtuen henkilövahingoilta onneksi vältyttiin. Olemme varmistaneet muiden katosrakenteiden kiinnitykset ja lisänneet tuentaa. Lisäksi rikkoontuneita katosrakenteita raivataan”, sanoo projektipäällikkö Joonas Hämäläinen.

Sähköradan korjaamisen jälkeen hankkeella jatkuvat sillan muotin eli puurakenteiden purkutyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Myrsky riepotteli Saimaan kanavan siltatyömaata”

Vastaa