Kokeile kuukausi maksutta

Peikko kävi pilariostoksilla Sveitsissä

Hankitut tuoteoikeudet sisältävät teknisen dokumentaation, sertifikaatit, tavaramerkit ja rakennelaskelmiin käytettävät ohjelmistotyökalut.

Välipohjarakenteiden ja liitososien toimittaja Peikko on hankkinut Atlant-liittopilareiden tuoteoikeudet Sveitsissä Frauenfeldissä toimineelta Tuchschmid AG:n konkurssipesältä.

Peikko on tehnyt yhteistyötä Tuchschmid AG:n kanssa jo useita vuosia. Hankitut tuoteoikeudet sisältävät teknisen dokumentaation, sertifikaatit, tavaramerkit ja rakennelaskelmiin käytettävät ohjelmistotyökalut. Peikko on samalla palkannut kaksi Tuchschmidin entistä työntekijää ja perustanut uuden toimiston Peikko Schweiz AG -yksikölleen Sveitsin Frauenfeldiin.

Liittopilareiden odotetaan edistävän myös Peikon omien liittorunkojen myyntiä erityisesti Itävallassa ja Sveitsissä.

”Liittopilareille asetetut arkkitehtoniset vaatimukset kasvavat koko ajan varsinkin toimistorakennuksissa ja korkeissa rakenteissa. Pystymme luomaan uuden ratkaisun yhdistämällä Peikon Deltabeam-liittopalkit ja nyt hankitut liittopilarit. Tämä tuo uusia mahdollisuuksia Itävallan ja Sveitsin markkinoilla sekä myöhemmin myös muissa maissa, kun voimme valmistaa tuotteet tehokkaasti omissa tehtaissamme”, toteaa Peikko Groupin toimitusjohtaja Topi Paananen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Peikko kävi pilariostoksilla Sveitsissä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat