Kokeile kuukausi maksutta

Suomen suurimpiin rakennusalan erikoistapahtumiin lukeutuvat Raksa-messut järjestetään Lahden Messukeskuksessa 13.-15. maaliskuuta.

Heti tapahtuman avajaispäivänä perjantaina järjestetään kaksi kattavaa ammattilaisseminaaria. Aamupäivällä on tarjolla tietoa muun muassa Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n tarjoamista valtionavustuksista sekä Airbnb-vuokraustoiminnan mahdollisuuksista ja haasteista taloyhtiöissä.

Iltapäivällä pureudutaan puolestaan sisäilmakorjauksen sudenkuoppiin sekä talotekniikkaelementtien hyödyntämiseen linjasaneerauksissa. Ammattilaistapahtuma on avajaispäivänä perjantaina avoinna myös kuluttajille.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksassa pureudutaan putkiremppoihin, sisäilmaongelmiin ja Airbnb:hen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat