Wärtsilän teknologiakeskuksen sähkö- ja iv-urakka Bravidalle

Smart Technology Hubiin liittyvä kokonaisinvestointi tulee olemaan jopa 200 miljoonaa euroa, joka koostuu toimisto- ja tehdasrakennuksista, logistiikasta sekä infrasta.

Talotekniikkatoimittaja Bravida on tehnyt mittavan sopimuksen Wärtsilä Finlandin kanssa yhtiön uuden tutkimus-, tuotekehitys- ja tuotantokeskus Smart Technology Hubin sähkö- ja ilmanvaihtotöistä.

Keskus mahdollistaa Wärtsilän meri-, öljy- ja kaasuteollisuuden ratkaisujen sekä uusien energiajärjestelmien entistä ketterämmän ja tehokkaamman testauksen ja tuotekehityksen. Varsinainen Smart Technology Hub on rakennusalaltaan yli 58 000 bruttoneliömetriä ja erillinen toimistorakennus noin 15 000 bruttoneliömetriä.

Bravida toteuttaa molempien ilmanvaihto- sekä sähkötyöt tavoitehintaurakkana.

Smart Technology Hubiin liittyvä kokonaisinvestointi tulee olemaan jopa 200 miljoonaa euroa, joka koostuu toimisto- ja tehdasrakennuksista, logistiikasta sekä infrasta. Uuteen keskukseen siirtyvät vuodesta 2021 alkaen kaikki Wärtsilän Vaasan keskustassa olevat toiminnot ja työntekijät sekä logistiikka ja huollon verstastoiminnot Runsorista.

”Tämä on mittava ja mielenkiintoinen projekti, jonka yhtenä haasteena on rakennuksen suuri pinta-ala ja korkeus”,  Bravida Finlandin aluejohtaja Jonas Björkskog toteaa tiedotteessa.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wärtsilän teknologiakeskuksen sähkö- ja iv-urakka Bravidalle”

Vastaa