YIT käynnistää yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 40 henkilöä

YIT käynnistää yhteistoimintaneuvottelut konsernin tukipalveluissa ja Toimitilat- ja Kiinteistöt-segmenteissä

YIT käynnistää yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat kiinteitä toimihenkilöitä konsernin tukipalveluissa, Toimitilat-segmentissä ja Kiinteistöt-segmentissä Suomessa.

Mahdollisten henkilöstövähennysten odotetaan olevan enintään 40 henkilöä, ja ne kohdistuvat Toimitilat-segmenttiin ja konsernin tukipalveluihin.

Työmailla tuotantotehtävissä työskentelevät toimihenkilöt ja työmaiden työntekijät eivät ole neuvottelujen piirissä.

Yhteistoimintaneuvotteluissa käsiteltävien suunnitelmien tavoitteena on tehostaa yrityksen toimintaa sekä sopeuttaa rakenteita ja kustannuksia liiketoiminnan tarpeita vastaavaksi.

Yhteistoimintaneuvottelut käynnistyvät 10.2.2020.

“Jatkamme tuottavuuden ja kannattavuuden vahvistamista organisoitumalla mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti. Suunnittelemme toimintamallia, joka tukee liiketoiminnan tarpeita ja yhtiön menestystä tulevaisuudessa. Meillä on käynnissä ja suunnitteilla haastavia kaupunkikehittämisen hankkeita, joihin tarvitsemme jatkossakin monipuolista rakennuttamis- ja työmaaosaamista”, toimitusjohtaja Kari Kauniskangas sanoo.

YIT työllistää Suomessa lähes 5600 henkilöä.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “YIT käynnistää yt-neuvottelut – vähennystarve enintään 40 henkilöä”

  1. Päästäisiinköhän vihdoin eroon lopusta Lemminkäiseltä tulleesta porukasta, joka ei ole itse tajunnut lähteä tai ei kelpaa mihinkään muualle.

    1. Tai loputtomasta määrästä johtajia, joita ei viimeksi irtisanottu yhtään.

  2. Huutava pula amatimiehistä suomesa , siis huutava , nyt vaan kokkikouluun ja sementin hämmentäminen vaihtuu turskan paistamisen. Muutema pomo voisi kokeilla lätyn kääntöä.

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat