Rejlers jatkaa Carunan valvontakumppanina pitkällä sopimuksella

Sopimus on jatkoa yhtiöiden jo yli neljä vuotta kestäneelle yhteistyölle rakentamisen laadunvalvonnassa ja turvallisuuskoordinoinnissa.

Rejlers on voittanut Carunan jakeluverkon ja suurjännitteisen jakeluverkon rakentamisen laadun valvontapalvelun sekä sähköasemien esi- ja yleissuunnittelun kilpailutukset.

Sopimus on 3+1+1 -vuotinen ja Rejlersin sähköverkkojen liiketoimintajohtaja Jani Viljakaisen mukaan jatkoa jo yli neljä vuotta kestäneelle yhteistyölle rakentamisen laadunvalvonnassa ja turvallisuuskoordinoinnissa.

”Olemme jo markkinajohtaja sähköasemien rakennuttamiseen sekä esi- ja yleissuunnitteluun liittyvissä asiantuntijapalveluissa”, Viljakainen toteaa.

Rakennuttamisen ja suunnittelun ohella Rejlers on panostanut viime vuosina myös sähköverkon suojauksen asiantuntijapalveluiden kehittämiseen.

Rejlers-konsernin Suomen yhtiöiden liikevaihto vuonna 2019 oli noin 73 miljoonaa euroa. Suomessa Rejlers aloitti toimintansa vuonna 1980 Mikkelissä ja se työllistää lähes 1 000 työntekijää 20 paikkakunnalla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers jatkaa Carunan valvontakumppanina pitkällä sopimuksella”

Vastaa