Kokeile kuukausi maksutta

SRV pani jäihin työmaavierailut – myös muissa rakennusyhtiöissä rajoituksia koronan takia

Yhtiö on ilmoittanut yhteistyökumppaneilleen, että sellaisia vierailuja ei juuri nyt järjestetä, jotka eivät ole välttämättömiä rakentamisen kannalta.

Kuvituskuva. Koronavirus.

SRV on päättänyt panna toistaiseksi jäihin kaikki sellaiset työmaavierailut, jotka eivät liity suoraan rakentamiseen. Yhtiö on ilmoittanut yhteistyökumppaneilleen, että sellaisia vierailuja ei juuri nyt järjestetä, jotka eivät ole välttämättömiä rakentamisen kannalta.

Käytännössä SRV ei siis järjestä esimerkiksi mediavierailuja.

Myös Bonava on kieltänyt työmaavierailut ja massatapaamiset. Bonava kertoo peruuttaneensa ylipäänsä kaikki asiakastapahtumat, joiden osallistujamäärä on yli 20 ihmistä.

Muissakin rakennusliikkeissä työmaavierailuja on koronavirusepidemian takia jouduttu rajoittamaan. YIT kertoo, että suuria ryhmiä, kuten koululaisryhmiä ei toistaiseksi oteta sen työmaille, mutta yksittäiset vierailijat kuten tavarantoimittajat pääsevät.

Myöskään Lehto ei ole kieltänyt työmaavierailuja kategorisesti, mutta kertoo, ettei ole aktiivinen niiden järjestämisen suhteen. Skanska seuraa tilanteen kehittymistä.

Lujatalo sallii vain välttämättömät vierailut Lujan vastuulla oleviin työmaihin ja silloinkin edellytetään käsidesin käyttöä sekä etäisyyden pitämistä muihin. Lujabetoni puolestaan ei ota tehdasvierailuille yli 5 hengen seurueita.

Rakennusteollisuus RT ei ole ohjeistanut jäseniään siinä, miten työmaavierailuihin pitäisi suhtautua.

Viestintäjohtaja Merja Vuoripuro kertoo, että muuten Rakennusteollisuus on ohjeistanut jäsenryityksiään koronavirukseen varautumisesta sekä sen vaikutuksista työmailla ja tuotannossa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “SRV pani jäihin työmaavierailut – myös muissa rakennusyhtiöissä rajoituksia koronan takia”

  1. Miksette puutu työmaiden sosiaalitilojen käyttöön ja esimerkiksi ruokataukoihin jolloin samassa pienessä tilassa jopa +100 henkilöä?

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat