Hartela, Kymppirakenne ja YIT Uudenmaan työturvallisuuskisan ykköset – palkintojuhlat jäävät koronan takia väliin

Vuoden 2019 rakennuttajana palkittiin Indepro oy, joka on toiminut projektijohto- ja rakennuttamistehtävissä mm.  Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin kaupunkiympäristötalon urakoissa.

YIT oli työturvakisan kärkeä. Tällä kertaa ykkössija tuli infrasarjassa.

Uudenmaan alueella yli 20 vuotta järjestetyn Turvallisesti 2000-luvulla -työturvallisuuskilpailun parhaat yritykset ja työmaat on jälleen valittu. Yrityssarjassa isojen talonrakennusyritysten ykkönen oli vuonna 2019 Hartela Etelä-Suomi ja pienten talonrakennusyritysten sarjassa voiton vei Kymppirakenne.

Talonrakennusalan työmaasarjassa isojen rakennusyritysten kärkipaikalle nousi Hartela Etelä-Suomen työmaa Asunto Oy Helsingin Poukama. Pienten rakennusyritysten työmaasarjassa ykköseksi ylsi Rakennustoimisto Nousiaisen Würth-Centerin työmaa Järvenpäässä.

Infra-alan yrityssarjan voitti YIT Suomi, joka pokkasi myös  infran työmaasarjan ykköstilan Borealis Naphtha Cavern työmaallaan Porvoossa. Kunniamaininnan saanut aliurakoitsija oli tällä kertaa UVL Talotekniikka oy.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston luovuttaman kiertopalkinnon saa talonrakennussarjassa Hartela Etelä-Suomi ja infra-alan yritysten sarjassa YIT Suomi. Kiertopalkinto annetaan yritykselle, jonka työmailla mitatut turvallisuuden tasoa ilmaisevat TR- tai MVR-indeksien tulokset ovat keskimääräisesti kaikkein korkeimmat.

Rakennuttajakonsulttina palkittiin Indepro oy, joka on toiminut projektijohto- ja rakennuttamistehtävissä mm.  Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Helsingin kaupunkiympäristötalon urakoissa.

Koronaviruksen takia erillisiä palkitsemisseremonioita ei tällä kertaa järjestetä, vaan palkinnot toimitetaan suoraan voittajille.

Työturvallisuuskilpailun järjestivät alan keskeiset toimijat Talonrakennusteollisuuden Uudenmaan piiri, INFRA ry, Rakennusliitto, Ammattiliitto PRO, Etelä-Suomen aluehallintovirasto/työsuojelun vastuualue, Työturvallisuuskeskus ja RAKLI ry.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hartela, Kymppirakenne ja YIT Uudenmaan työturvallisuuskisan ykköset – palkintojuhlat jäävät koronan takia väliin”

Jätä kommentti