EKE on saanut uuden toimitusjohtajan – ”Koen palaavani tietyllä tavalla juurilleni”

Jaakko Taivalkoski on nimitetty EKE-Rakennus Oy:n toimitusjohtajaksi 6.4.2020 lukien.

Jaakko Taivalkoski on tunnettua rakentajasukua. Hän on ollut johtotehtävissä useissa rakennusalan yrityksissä.

Jaakko Taivalkoski on tätä ennen toiminut DEN Groupin ja Rakennusosakeyhtiö Hartelan toimitusjohtajana sekä aiemmin useissa eri tehtävissä Lemminkäinen Talossa ja NCC:llä. Koulutukseltaan hän on rakennustekniikan DI ja eMBA.

”Olen erittäin iloinen voidessani liittyä EKEn joukkueeseen. Koen myös palaavani tietyllä tavalla juurilleni rakennusliikkeeseen oltuani vajaa puoli vuosikymmentä pientaloalalla. Muun ohella, koen EKEn Baltian toiminnot ja kasvun mahdollisuudet erittäin mielenkiintoisina”, sanoo Taivalkoski EKE:n tiedotteessa.

Taivalkoski seuraa tehtävässään yhtiötä viimeiset 10 vuotta johtanutta Tea Ekengren-Saurénia, joka toimii jatkossa EKE-Rakennuksen hallituksen puheenjohtajana.

”Näiden vuosien aikana kasvoimme keskisuureksi rakennusliikkeeksi, jonka vahva vakavaraisuus luo hyvät edellytykset siirtyä seuraavaan vaiheeseen uuden toimitusjohtajan johdolla. Vahva tase ja perheyrityksen pitkä aikajänne antavat hyvän pohjan toiminnan kehittämiselle ja kasvulle myös näissä poikkeusoloissa”, sanoo Ekengren-Sauren ja lisää:

”Jaakko on osoittanut osaamisensa ja turnauskestävyytensä rakennusliiketoiminnan vaativissa johtotehtävissä. Hänen asiakaslähtöinen ajattelunsa ja avoin toimintatapansa sopivat erinomaisesti EKEn mutkattomaan kulttuuriin, johon kuuluu myös jatkuva uudistuminen asiakkaiden parhaaksi. Uskomme, että Jaakon kanssa asemamme asiakkaiden luotettavana kumppanina edelleen vain vahvistuu”.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EKE on saanut uuden toimitusjohtajan – ”Koen palaavani tietyllä tavalla juurilleni””

Vastaa