Näin bonavalaiset viihdyttävät toisiaan kriisin keskellä

”Elämme todella poikkeuksellisia aikoja. On paljon epävarmuutta ja murheellisia uutisia. Jos tällaiset tempaukset auttavat meitä jaksamaan paremmin myös etäilyä niin kannustamme kyllä kaikkia muitakin haastamaan omia työyhteisöjään – yhdessä”, sanoo Bonavan viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuoja.

 

Bonavalaiset piristävät toisiaan virtuaalipalavereissa. Kuva: Bonava

Vakava koronakriisi on muuttanut monia käytäntöjä rakennusalalla. On perustettu sisäisiä kriisiryhmiä, on jaeltu uusia ohjeistuksia työmaille, on minimoitu ihmisten kohtaamisia. Ennen niin arkiset kohtaamiset on mahdollisuuksien mukaan siirretty virtuaaliseksi.

Huumoria ei silti ole unohdettu. Bonavan viestintäpäällikkö Joanna Linnermo-Kumpuojan mukaan bonavalaiset haluavat vaalia virtuaalihetkiä yhdessä mahdollisimman positiivisella vireellä.

”Elämme todella poikkeuksellisia aikoja. On paljon epävarmuutta ja murheellisia uutisia. Jos tällaiset tempaukset auttavat meitä jaksamaan paremmin myös etäilyä niin kannustamme kyllä kaikkia muitakin haastamaan omia työyhteisöjään – yhdessä”, Linnermo-Kumpuoja sanoo.

Bonavassa on muun muassa järjestetty ”cross-tiimi virtuaalijumppahetkiä”, kysymys ja vastaus -tuokioita sekä virtuaaliaamukahveja, jotka on aloitettu päivän positiivisella uutisella.

Myös nämä on todettu toimivaksi menetelmäksi kriisiaikana:

Haastetaan kaveri ilahduttamaan

Bonavalaiset haastavat kaverin videotiimipalaverissa ilahduttamaan muiden päivää – peruukilla tai ilman. Kuvassa Katri Kuusisto Tuotannon teknisestä tuesta.

Katri Kuusisto. Kuva: Bonava

Pannaan toimitusjohtaja punnertamaan

Bonavassa on järjestetty videotiedotustilaisuuksia, jossa on muun muassa haastettu yhtiön toimitusjohtaja Juuso Hietanen punnertamaan niin monta kertaa kuin hän sanoo sanan ”yhdessä”. Kuvassa Hietanen omien poikiensa Joonan, Jalon ja Jasun kanssa.

Juuso Hietanen. Kuva: Bonava

Haluatko jakaa teidän firmanne keinot ylläpitää positiivista henkeä? Lähetä tarinat kuvineen osoitteeseen taru.taipale@sanoma.com

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Näin bonavalaiset viihdyttävät toisiaan kriisin keskellä”

Vastaa