Kone paransi hissien turvallisuutta koronaviruksen leviämistä vastaan

Hengitysilman ja kosketuksen kautta helposti leviävä koronavirus on saanut ihmiset varovaisi käyttämään hissiä. Kone lanseerasi toukokuun alussa innovaatioita, joilla hissin käyttöturvallisuutta parannetaan.

Antibakteeriset kosketuspinnat, tehostunut ilman suodatus ja mahdollisuus kutsua hissi kännykällä parantavat hissien käyttöturvallisuutta koronavirusaikana.

KONE Elevator AirPurifier on hissin ilmanpuhdistin, joka parantaa hissin sisäilman laatua poistamalla ilmasta useimmat bakteerit ja virukset sekä pölyn ja hajut. Siinä käytetään fotokatalyyttista oksidaatiota (PCO), joka on NASAn kehittämä teknologia avaruusalusten sisäilman puhdistamiseksi

KONE Handrail Sanitizer on käsijohteen desinfiointilaite, joka puhdistaa liukuportaan käsijohteet hyödyntämällä ultraviolettivaloa. Ultraviolettisäteily auttaa tappamaan mikro-organismeja, kuten bakteereja ja viruksia, ja ehkäisemään niiden lisääntymistä. Kemikaaliton puhdistus ei aiheuta vaaraa liukuportaan käyttäjille.

KONE Elevator Call on sovellus, jonka avulla hissin voi kutsua älypuhelimella. Se toimii KONE Flow -sovelluksen sekä tiettyjen pikaviestisovellusten kanssa eri mobiilikäyttöjärjestelmillä. Hissin painikkeisiin tai näyttöihin ei tarvitse koskea lainkaan.

”COVID-19-pandemia mullistaa ihmisten tavat liikkua kaupungeissa ja rakennuksissa. Ihmisten liikkumiseen liittyvien people flow -ratkaisujen edelläkävijänä haluamme tukea asiakkaitamme kokonaisvaltaisella lähestymistavalla terveyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen nyt, kun ihmisten liikkumista ja liiketoimintaa koskevia rajoituksia aletaan helpottaa eri maissa”, sanoo yhtiön tiedotteessa Koneen palveluliiketoiminnan johtaja Hugues Delval.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone paransi hissien turvallisuutta koronaviruksen leviämistä vastaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat