Vahanen fuusioi kaksi yhtiötään

Vahanen-yhtiöihin kuuluvat Vahanen Pro oy ja Rakennuttajatoimisto Allianssi oy ovat 1. toukokuuta yhdistyneet yhdeksi yhtiöksi, jonka nimi on Vahanen Rakennuttaminen oy.

Vahanen osti Rakennuttajatoimisto Allianssin helmikuussa. Allianssilla oli ostettaessa 27 työntekijää, ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 lähes 4 miljoonaa euroa.

Vahanen Rakennuttamisen toimitusjohtajana on aloittanut Vahanen-yhtiöiden konsernijohtaja Risto Räty. Allianssin toimitusjohtaja Martti Reijonen jatkaa yrityksessä osakkaana ja vanhemman neuvonantajan roolissa keskittyen erityisesti asiakassuhteiden hoitoon. Yhtiön operatiivisesta johtamisesta vastaavat Antti Huurre ja Jouko Rokkonen. Yhtiön johtoryhmään kuuluvat Räty, Reijonen, Rokkonen ja Huurre.

Allianssi muuttaa Vantaan toimistoltaan Vahanen-yhtiöiden pääkonttoriin Espooseen Linnoitustielle 15. toukokuuta. Uudella yhtiöllä on toimipiste myös Tampereella.

Vahanen Rakennuttaminen palvelee ammatti- ja kertarakennuttajia, yksittäisiä yrityksiä ja yhteisöjä, julkisia hankintayksiköitä sekä taloyhtiöitä rakennuttamiseen, projektijohtamiseen, työmaavalvontaan, edunvalvontaan, kiinteistökehitykseen ja hankesuunnitteluun liittyvissä ja muissa alan asiantuntijatehtävissä yli 50 ammattilaisen voimin.

”Allianssin osto ja Pron yhdistyminen Allianssiin ovat konsernin keskeisimpiä strategisia kehityshankkeita tänä vuonna”, Räty sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen fuusioi kaksi yhtiötään”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat