Pohjola Rakennukselta yli sata asuntoa Tampereen Kalevaan

Ensimmäinen vaihe saanee jatkoa jo tämän vuoden puolella. Koko Puisto-Kalevan alue on valmis vuosikymmenen puolivälissä.

Pohjola Rakennus oy Suomi on käynnistänyt Tampereen Puisto-Kalevan Kärjen rakentamisen.

Asunto oy Tampereen Puisto-Kalevan Kärki on 13-kerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 108 asuntoa yksiöistä neliöihin. Talon asukkaiden käytössä on mm. yhteinen hyötykasvipuutarha, grillikatos sekä ruokailupaikka. Korttelilla on lisäksi käytössään täyssähköinen yhteiskäyttöauto.

Puisto-Kalevan Kärki sijaitsee monipuolisten palvelujen ja liikenneyhteyksien läheisyydessä. Alueen kulkuyhteydet paranevat entisestään, kun Tampereen Ratikka aloittaa liikennöinnin. Lähes kaikki asunnot varattiin jo heti ennakkomarkkinoinnin alettua marraskuussa 2019.

Tampere Areenan alueelle ensimmäisenä kohoava Puisto-Kalevan Kärki tulee olemaan osa laajempaa rakennuskokonaisuutta. Pohjola Rakennus rakentaa alueelle yhteensä kuusi taloa, jotka sijaitsevat Tampereen kaupungin vuokratontilla.

Suuren kysynnän ansiosta seuraavan vaiheen ennakkomarkkinointi aiotaan aloittaa jo tämän vuoden lopulla tai jopa aikaisemmin. Kärjen arvioitu valmistuminen on vuoden 2022 alussa. Koko Puisto-Kalevan alue valmistunee vuonna 2025.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pohjola Rakennukselta yli sata asuntoa Tampereen Kalevaan”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat