Westpron verkkokysely: Omakotitalo järven rannalla on edelleen ykkönen

Asuntojen suunnittelussa arvostetaan skandinaavista selkeyttä, toimivuutta, valoisuutta, käytännöllisyyttä ja ekologisuutta.

Perinteet ovat edelleen kunniassaan suomalaisten asumismieltymyksissä. Westpron kyselyn mukaan omakotitalo järven rannalla on monille edelleen unelmien ykkönen. Kuvassa Jyväskylän asuntomessualuetta.

Rakennusliike Westpro tekemän some-kyselyn mukaan suomalaisten asumismieltymykset kulkevat edelleen varsin perinteisiä latuja.

Ykkösvaihtoehdoksi kyselyssä nousi järven rannalla sijaitseva omakotitalo, jossa arvostetaan luonnonrauhaa ja yksityisyyttä. Monille sen korvikkeeksi käy myös kesämökki.

Kakkoseksi tuli ylimmissä kerroksissa sijaitseva keskusta-asunto, jossa on iso parveke.  Tällainen koti tarjoaa vastaajien mielestä omaa rauhaa ja tarvittavat palvelut ovat kulman takana.

Asuntojen suunnittelussa arvostetaan skandinaavista selkeyttä, toimivuutta, valoisuutta, käytännöllisyyttä ja ekologisuutta.

Westpron kyselyyn kertyi lähes viisisataa vastausta.

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Westpron verkkokysely: Omakotitalo järven rannalla on edelleen ykkönen”

  1. Niinpä niin, eli kaikesta ideologisvetoisesta idioottipöhinän ja sillit purkissa-elämisen autuuden toitottamisesta huolimatta suomalaiset arvostavat pääosin edelleen rauhaa, yksityisyyttä, tilaa ja vehreyttä soijalta löyhkäävän jopoviherkommunismin sijaan. Tuliko yllätyksenä kenellekään?

  2. Mites viheregomies tähän sanoo ? varmaan väärin tehty kysely *röhönaurua*

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat