Kirismäen uusi risteyssilta avataan liikenteelle Turussa

Elokuussa alkavat vanhan sillan purkutyöt.

Helsinki-Turku moottoritien ylittävä uusi Kirismäen risteyssilta otetaan liikenteelle ensi maanantaina. Uuden sillan käyttöönoton jälkeen työt Helsinki-Turku-moottoritiellä jatkuvat ja elokuussa puretaan vanha moottoritien ylittävä Kirismäen risteyssilta.

”Uuden sillan liikenteelle otto on aina merkittävä virstapylväs rakennusurakassa. Valmistumisen myötä pääsemme siirtymään eteenpäin monessa muussa työvaiheessa”, kertoo Turun kehätien ykkösvaiheen urakasta vastaavan Destian työpäällikkö Eetu Väisänen.

Sillan valmistuminen aikataulussa mahdollistaa myös sen, että seuraavat työvaiheet voivat jatkua suunnitellusti. Elokuussa otetaan liikenteelle moottoritien siltapari, joka ylittää rakenteilla olevan kehätieltä Helsingin suuntaan liittyvän rampin. Kokonaisuudessaan Kirismäen eritasoliittymä valmistuu vuonna 2021.

Keväällä 2019 käynnistyneen tienparannushankkeen ensimmäisessä vaiheessa keskitytään Pukkilan ja Kirismäen väliselle tieosuudelle ja valtatie 10:n osuudelle kehätie–Tammitie. Työt valmistuvat vuonna 2021.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kirismäen uusi risteyssilta avataan liikenteelle Turussa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat