Isännöitsijäpäivät Turussa marraskuussa – teemoja someraivosta paloturvallisuuteen ja taloudenpitoon

Paneeleissa pureudutaan mm. viime vuosien putkiremonttibuumiin ja siitä kertyneisiin oppeihin.

Isännöintipäivät järjestetään  tällä kertaa Turun Messukeskuksessa 17.-19.11.2020. Kolmipäiväinen tapahtuma kerää yhteen isännöinti- ja kiinteistölan ammattilaisia sekä palveluntarjoajia ympäri Suomea.

Tämän vuoden teemoja ovat taloyhtiöiden laki- ja talousasioiden lisäksi mm. viestintä, naapurisopu, sähköautot, paloturvallisuus, kiinteistöjen kasvava korjausvelka, alan asiakaskokemukset sekä helposti leimahtava someraivo.

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Isännöitsijäpäivät Turussa marraskuussa – teemoja someraivosta paloturvallisuuteen ja taloudenpitoon”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat