Kokeile kuukausi maksutta

Korona siirtää FinnBuildin kevääseen – uusi ajankohta huhtikuun puoliväli

Messukokonaisuus pyritään pitämään siirrosta huolimatta ennallaan.

Finnbuild järjestettiin viimeksi vuonna 2018. Silloin se veti Helsingin Messukeskukseen yli 25 000 kävijää.

Rakennusalan perinteinen päätapahtuma, lokakuun alussa järjestettävä FinnBuild siirtyy kevääseen. Uusi ajankohta on 13.-15.4.2021.

Siirron taustalla on uudelleen paheneva koronatilanne, joka on saanut järjestäjän ja myös monet näytteilleasettajat miettimään tapahtuman turvallisuutta.

Tapahtuman järjestäjät ovat viime viikkoina keskustelleeet alan merkittävien toimijoiden sekä lukuisten näytteilleasettajien kanssa ja saaneet toiveen siirtää tapahtuma keväälle. FinnBuild on viime vuosina kansainvälistynyt merkittävästi ja nykyisen rajoitetun matkustustilanteen vuoksi sekä ulkomaisten päämiesten että kansainvälisten kävijöiden tulo messuille on vaikeaa..

”Siirtämällä FinnBuildin ensi kevääseen, pystymme takaamaan tapahtuman laadukkaan toteutuksen ja siihen oleellisesti kuuluvat kohtaamiset. Nykyisessä tilanteessa FinnBuildin siirto ensi kevääksi palvelee paremmin alan tarpeita”, toteaa FinnBuildin kehitysryhmän puheenjohtaja ja Talotekninen teollisuus ja kauppa ry:n toimitusjohtaja Ilkka Salo.

Messukokonaisuus pyritään pitämään siirrosta huolimatta ennallaan. Myös osallistumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan ensi huhtikuulle.

FinnBuild on järjestetty vuodesta 1974 lähtien. Edellisen kerran se oli Helsingin Messukeskuksessa syksyllä 2018.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Korona siirtää FinnBuildin kevääseen – uusi ajankohta huhtikuun puoliväli”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat