WasaGroup urakoi Vaasan Klemettilässä – samalle tontille Lidl, Neste Express ja McDonald´s

WasaGroup vie hanketta eteenpäin Wasa360-konseptin mukaisesti vastaten suunnittelusta ja toteutuksesta. WGF-kiinteistörahasto vastaa kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

WasaGroup toteuttaa Vaasan Klemettilän pienen kolmion alueen kiinteistöhankkeen. Tontille rakennetaan uusi Lidl-päivittäistavaramyymälä, Neste Express -asema sekä McDonald’s-pikaruokaravintola.

Klemettilään on valmistunut ja valmistuu lähivuosina runsaasti uusia asuntoja. WasaGroupin hankkeen myötä paranee myös alueen palvelutarjonta.

Vaasan kaupunki on toteuttanut alueen kaavamuutoksen sekä katualueen ja infran uudelleen järjestelyn. Hankekehitystä on alueella tehty vuoden verran ja nyt WasaGroup vie hanketta eteenpäin Wasa360-konseptin mukaisesti vastaten kiinteistöhankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. WGF-kiinteistörahasto vastaa kohteen rahoituksesta ja vuokraamisesta.

Neste on ollut mukana hankkeen kehittämisessä alusta asti. Neste Express -asema aiotaan avata jo tulevana syksynä ja McDonald´s ensi vuoden aikana. Lidl siirtää Klemettilään Vaasan keskustan myymälän.

Tontin nykyisten rakennusten purkutyöt ovat käynnissä ja rakentaminen aloitetaan heti niiden päätyttyä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WasaGroup urakoi Vaasan Klemettilässä – samalle tontille Lidl, Neste Express ja McDonald´s”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat