Kokeile kuukausi maksutta

Yhtiöt rakennuttavat Ara-asuntoja yli kahdella miljardilla eurolla

Asuntorakennuttajat aikovat kasvattaa asuntotuotantoaan selvästi tänä vuonna.

Ara-rakentamisen suosio saattaa kasvaa, jos korona vähentää omistusasuntojen rakentamista. Kuva: TA-Yhtiöt

Tuettu asuntorakentaminen on ollut Aran tilastojen mukaan hyvässä vauhdissa alkuvuonna viime vuoden lievän notkahduksen jälkeen. Myös Rakennuslehden kyselyyn vastanneet asuntorakennuttajat arvioivat kasvattavansa investointejaan ja asuntoaloitustensa määrää tänä vuonna.

Kyselyn yritykset investoivat viime vuonna asuntoihin 2,1 miljardia euroa. Investoinneista on vähennetty realisoinnit. Määrä kasvoi lähes 300 miljoonalla eurolla edellisvuodesta, tosin kyselyyn vastanneet yritykset eivät ole kaikilta osin samoja.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yhtiöt rakennuttavat Ara-asuntoja yli kahdella miljardilla eurolla”

Viimeisimmät näkökulmat