Bonava rakentaa rahastolle 75 asuntoa Turkuun

Asuntojen on määrä valmistua syksyn 2021 aikana.

Bonava toteuttaa Icecapitalin rahastolle 75 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Bonavan uuteen Kirstinpuiston kotikortteliin Turun keskustaan. Kohde on Bonavan omaa tuotantoa ja rakennustyöt käynnistyvät välittömästi. Asuntojen on määrä valmistua syksyn 2021 aikana.

Bonavan Kirstinpuiston kotikortteli sijoittuu Turun keskustaan Linnakaupunkiin.

Kaiken kaikkiaan Kirstinpuiston alueelle Bonava tulee toteuttamaan noin 1400 uudisasuntoa.

Icecapital Housing Fund V Ky on perustettu vuonna 2019 ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakentaa rahastolle 75 asuntoa Turkuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat