Etelä-Saimaa: Imatra selvittää puurakenteista urheilutaloa

Imatran kaupunginhallitus käynnisti 7. syyskuuta talousarvion tekemisen ja päätti sen yhteydessä aloittaa selvitystyön puurakenteisen urheilutalon rakentamisesta jäähallin yhteyteen Ukonniemessä. Asiasta kertoi Etelä-Saimaa-lehti.

Nykyisen urheilutalon peruskorjaus maksaisi yhtä paljon kuin uuden rakentaminen eikä se kenties kasvattaisi tilojen monikäyttöisyyttä tarpeeksi.

Selvitystyö maksaa 64000 euroa, mutta Imatra tavoittelee ympäristöministeriötä jakamaan kustannuksia. Ministeriön puurakentamisen ohjelman kautta kunnat voivat hakea avustuksia sellaisten hankkeiden suunnittelulle, jotka edistävät puun käyttöä julkisessa rakentamisessa.

Imatra on muutenkin panostanut viime vuosina puurakentamiseen. Juuri elokuussa käynnistyneelle lukukaudelle kaupunkiin valmistui jättimäinen Mansikkalan puukoulu. Sen rakennushankkeesta kertova Rakennuslehden juttu löytyy tästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Etelä-Saimaa: Imatra selvittää puurakenteista urheilutaloa”

Jätä kommentti