Hyrian uudisrakennuksen peruskivi muurattiin Hyvinkäällä

Koulutus- ja valmennuspalveluja tuottavan Hyrian uudisrakennuksen peruskivi on muurattu keskiviikkona 9. syyskuuta Hyvinkäällä osoitteessa Kauppalankatu 16.

Bruttoalaltaan 2900 neliön ja huoneistoalaltaan 2500 neliön suuruisesta rakennuksesta tulee valmistuttuaan Hyrian lippulaiva.

Talon rakentamisesta vastaa Peab. Rakennusurakan hinta on 7,8 miljoonaa euroa, ja se rakennetaan kuivaketju 10 -toimintamallin mukaisesti. Sillä varmistetaan, ettei rakennusprosessin aikana synny kosteusvaurioita.

Uudisrakennuksen on tarkoitus valmistua ensi vuoden elokuussa. Käyttöön se saadaan syyskuussa 2021, jolloin Kauppalankadun opiskelijamäärä kasvaa noin 800 opiskelijasta yli 1300 opiskelijaan.

Rakennuksen valmistuttua myös Hyrian nykyinen kiinteistö modernisoidaan ja Kauppalankadusta kasvaa liiketoiminta-, taide-, palvelu- ja matkailu- sekä turva- ja hoiva-alojen kampus.

Hyrialla on meneillään varsin mittava kiinteistöjen rakentamis- ja saneerausohjelma. Se sisältää kaikkiaan noin 50 miljoonan euron investoinnit, jotka jakautuvat noin kymmenen vuoden ajalle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hyrian uudisrakennuksen peruskivi muurattiin Hyvinkäällä”

Jätä kommentti