Kokeile kuukausi maksutta

Teknologiayhtiö Haltian osti Empathic Building-palvelun

Oululainen teknologiayhtiö Haltian on tehnyt yrityskaupat TietoEvryn kehittämästä Empathic Building -palvelusta.

Toimiston käyttöä kuvaavat näytöt yleistynevät koronaexitin jälkeen. Empathic Building -palvelun avulla voidaan seurata monia sisäympäristöön vaikuttavia asioita. Kuvassa Haltonin pääkonttorilla oleva näyttö, jossa vihreällä näkyy esimerkiksi tilan hiilidioksidipitoisuus ja punaisella varatut työpisteet. Valintaa tekemässä Anu Saxen. Kuva: Liisa Takala.

Empathic Building -palvelu liitetään osaksi Haltianin IoT (esineiden ja asioiden internet)-liiketoimintaa.

Yhtiöt ovat tehneet pitkään yhteistyötä älytoimisto-ratkaisujen parissa.

”Kauppa on luonnollinen askel yhteistyössämme, sillä palvelu täydentää meidän IoT-liiketoimintaamme. Olemme innoissamme kehittämässä yhdessä uusia innovaatioita, jotta työympäristöjen käyttäjäkokemus kohenee”, Haltianin toimitusjohtaja Pasi Leipälä kertoo.

Empathic Building -järjestämän asennuksia on tehty jo 16 eri maassa sijaitseviin työympäristöihin. Sovellus sain alkunsa TietoEvryn sisäisenä startup-hankkeena. Empathic Building perustuu toimitiloista kerättyyn tietoon ja sovelluksessa on toimitilojen digitaalinen kaksonen eli virtuaalinen kartta, josta voi yhdellä silmäyksellä nähdä esimerkiksi vapaat neuvottelu- ja työtilat.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknologiayhtiö Haltian osti Empathic Building-palvelun”

Vastaa