SRV:n liikevaihto kasvoi

Toimitusjohtaja Saku Sipolan mukaan asuntokauppa oli vahvaa koko vuosineljänneksen ajan, ja myymättömien valmiiden asuntojen määrä on erittäin vähäinen.

 

SRV:n liikevaihto kasvoi tammi-syyskuussa 3,9 prosenttia ja 683 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi asuntorakentamisessa ja toimitilarakentamisessa.

Liikevaihdon kasvu johtui yhtiön mukaan sekä asuntorakentamisen että toimitilarakentamisen osalta urakoinnin volyymin kasvusta. Omaperusteisia asuntoja tuloutui vertailukautta vähemmän, kaikkiaan 280 (301) kappaletta. Toimitilarakentamisen liikevaihdon kasvu johtui pääosin allianssiurakoiden kasvaneesta volyymista.

SRV:n toimitusjohtaja Saku Sipolan mukaan yhtiön keskeisten sidosryhmien luottamus yhtiöön on vahvistunut alkuvuoden rahoitusratkaisujen ja uusien projektien myötä.

”Käynnistämme loppuvuoden aikana aiemmin kertomallamme tavalla uusia perustajaurakoituja asuntokohteita, joiden RS-rahoituksista on sovittu useiden pankkien kanssa”, Sipola sanoo yhtiön tiedotteessa.

Sipolan mukaan asuntokauppa oli vahvaa koko vuosineljänneksen ajan, ja myymättömien valmiiden asuntojen määrä on erittäin vähäinen.

Yhtiö arvioi kuluvan vuoden liikevaihdon alenevan vuoteen 2019 verrattuna, mutta operatiivisen liikevoiton paranevan ja kääntyvän positiiviseksi.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n liikevaihto kasvoi”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat