Kokeile kuukausi maksutta

Yle: Vuokattiin rakennetaan yli 20 miljoonaa maksava elokuvastudiokylä

Vuonna 2017 perustettu elokuvien tuotantoyhtiö Kajawood oy kaavailee Sotkamon Vuokattiin Hollywood-tason led-elokuvastudiota. Studion lisäksi Vuokattiin on tarkoitus rakentaa kokonainen studiokylä. Asiasta kertoi Yle.

Ylen uutisen mukaan studiokylään tulisi majoituskapasiteettia yli 200 hengelle, ravintolapalveluita, tuotantotiloja sekä lavaste- ja korjauspajoja. Suunnitteilla on jopa kokonainen lavastekylä. Hankkeen kokonaiskustannukset olisivat yli 20 miljoonaa euroa, josta Kajawoodin toimitusjohtaja Miika J. Norvannon mukaan puuttuu vielä useampi miljoona.

Norvanto kertoo, että studiokylän rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2021. Rakennustöitä on tarkoitus tehdä vaiheittain usean vuoden ajan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Vuokattiin rakennetaan yli 20 miljoonaa maksava elokuvastudiokylä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat