Kokeile kuukausi maksutta

Arktan Camelot voitti Kuninkaantammen suunnittelukisan – saman katon alle koulu, päiväkoti ja kulttuuritiloja

Arkta Rakennuskultin työryhmässä ovat mukana Innovarch, Arkkitehtitoimisto OPUS, Nomaji, Projekt Kuubis, LVIS-Insinööritoimisto Timo Vättö sekä WSP Finland.

Rakennukseen tulee tilat 250 koululaiselle ja 210 päiväkotilapselle, monitoimisali, tori, näyttämö ja muita tiloja, joita alueen asukkaat voivat käyttää iltaisin. (Kuva: Innovarch)
Kuuntele juttu

Helsingin Kuninkaantammen kaupunginosan uuden monitoimirakennuksen suunnittelukilpailun on voittanut Camelot-niminen ehdotus, jonka esittäjänä on Arkta Rakennuskultti oy.

Sen työryhmässä ovat Innovarch, Arkkitehtitoimisto OPUS, Nomaji, Projekt Kuubis, LVIS-Insinööritoimisto Timo Vättö sekä WSP Finland.

Rakennukseen tulee tilat 250 koululaiselle ja 210 päiväkotilapselle, monitoimisali, tori, näyttämö ja muita tiloja, joita alueen asukkaat voivat käyttää iltaisin.

”Lähdimme mukaan mahdollistaaksemme lahjakkaiden nuorten arkkitehtien osallistumisen kilpailuun.Kohde on merkittävä, koska siitä tulee uuden Kuninkaantammen kaupunginosan ainoa julkinen rakennus, alueen sydän ja maamerkki”, kertoo Innovarchin toimitusjohtaja Vepe Erikkilä.

Camelot Erikkilän mukaan hengeltään ”eurooppalainen” suunnitelma, jossa on mukana pelkistettyjä, visuaalisesti ja teknisesti kestäviä ratkaisuja.

”Se on fiksusti pohdittu kokonaisuus, jonka suunnittelussa on pyritty hyvin pitkäikäiseen ja muuntojoustavaan ratkaisuun”, Erikkilä kuvaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arktan Camelot voitti Kuninkaantammen suunnittelukisan – saman katon alle koulu, päiväkoti ja kulttuuritiloja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat