Kokeile kuukausi maksutta

Lujatalo on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Lujatalon hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Harri Savolaisen (49).

Harri Savolainen

Lujatalon nykyinen toimitusjohtaja Jussi Tanhuanpää ilmoitti aiemmin syksyllä luopuvansa toimitusjohtajan tehtävästä.

Savolaisella on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusalalta. Hän aloittaa tehtävässään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana keväällä 2021.

Hän on työskennellyt lähes 20 vuotta NCC:llä linja- ja tukifunktioiden esimiestehtävistä. Hän on toiminut muun muassa NCC Rakennus oy:n toimitusjohtajana sekä vaikuttanut useita vuosia NCC konsernin johtoryhmässä. Lujataloon hän siirtyy konsernin hankintajohtajan tehtävästä.

”Olen innoissani päästessäni mukaan Lujatalon toimintaan. Tunnen jo nyt ylpeyttä Lujatalon ammattilaisten osaamisesta. Yhtiöllä on pitkä ja menestyksekäs historia ja vankka perheyrityksen arvopohja, jolle menestys perustuu”, Savolainen kertoo nimitystiedotteessa.

”Vaikka Jussi Tanhuanpää jatkaa toimitusjohtajana Harrin aloittamiseen saakka ja sen jälkeenkin Lujatalon palveluksessa, niin haluan jo tässä yhteydessä kiittää häntä erinomaisesta työstä Lujatalon johdossa. Yhtiö tekee tasaista ja hyvää tulosta. Henkilöstötyytyväisyys on erinomaisella tasolla ja kolmas peräkkäinen voitto mainetutkimuksessa kertoo osaltaan asiakkaiden arvostuksesta”, Lujatalon hallituksen puheenjohtaja Timo Kohtamäki sanoo.

”Haimme uudeksi toimitusjohtajaksi rakentajaa, jolla on laaja-alaista toimialaosaamista ja vahvat näytöt tuloksellisesta johtamisesta. Painotimme strategista osaamista nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa Lujatalolla on erinomaiset lähtökohdat jatkaa kannattavaa kasvua. Lujan arvopohja edellyttää myös erinomaisia johtamistaitoja. Harrin osaaminen, kokemus ja ominaisuudet täyttävät erinomaisesti vaatimukset ja toivotan Harrin lämpimästi tervetulleeksi Lujataloon.”

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lujatalo on nimittänyt uuden toimitusjohtajan”

  1. On tässä tovi odoteltukin kuka hoksaa Savolaisen ” poimia” takaisin Suomen rakennusmarkkinoille. Sosiaalisesti lahjakas ammattimies.
    Hyvä veto Lujalta. Toivotaan, että Savolainen saa savolaisen rakennusliikkeen uuteen kiitoon.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat