SRV toteuttaa Spondan toimitilahankkeen Vantaan Tikkurilassa.

SRV ja Sponda oy ovat allekirjoittaneet projektinjohtourakkasopimuksen Vantaan Tikkurilassa Väritehtaankatu 8:ssa sijaitsevan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden toisen vaiheen rakentamisesta.

Rakentaminen alkaa marraskuussa 2020, valmistelevia töitä on jo aloitettu.

Kyseessä on Spondan Väritehtaankatu 8 -hankkeen toinen vaihe, jossa toteutetaan vuonna 2018 valmistuneen toimitalon yhteyteen uusi noin 4000 neliön lisärakennus.

Kuusikerroksinen rakennus tulee pääosin lääkärikeskuksen käyttöön, ja lisäksi rakennukseen tulee toimisto-, liike- ja ravintolatilaa.

Kohde valmistuu vuodenvaihteessa 2021-2022.

”Projektinjohtourakalla toteutettava liike- ja toimitilarakennus, jossa pääkäyttäjänä on terveydenhuoltoon erikoistunut toimija, soveltuu erinomaisesti SRV:n työkantaan ja vahvistaa asemaa terveydenhuollon tilojen ja liiketilojen toteuttajana. Rakennustyön ja työmaan logistiikan vaikutukset keskellä vilkasta Tikkurilan asemanseutua edellyttävät hyvää yhteistyökykyä niin työmaan toteuttajilta kuin ympäristöltäkin”, SRV:n yksikönjohtaja Saku Kosonen sanoo.

Väritehtaankatu 8 sijoittuu Tikkurilan juna-aseman välittömään läheisyyteen.

”Lähdemme innolla toteuttamaan tätä keskeisellä sijainnilla olevaa hanketta SRV:n kanssa. Hankkeessa huomioidaan nykyaikaisen lääkäriaseman tavoitteet sekä hankkeen rajoitteet vilkkaassa ympäristössä”, Spondan projektipäällikkö Pasi Hämäläinen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV toteuttaa Spondan toimitilahankkeen Vantaalla”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat