Raksystems ostaa Suomen radonhallinnan

Yhtiö tarjoaa muun muassa työsuojelullisia radonmittauksia radonriskin seurantaan, työpaikkojen, kaivosten ja julkisten tilojen lakisääteisiä radonmittauksia sekä maaperän radonmittauksia.

Raksystems Group laajentaa palveluitaan Suomessa ostamalla kautta maan toimivan radonmittaus- ja asiantuntijapalveluita tarjoavan Suomen radonhallinnan. Vuonna 2013 perustettu Suomen radonhallinta on radonalan suurin toimija Suomessa.

Yhtiö tarjoaa muun muassa työsuojelullisia radonmittauksia radonriskin seurantaan, työpaikkojen, kaivosten ja julkisten tilojen lakisääteisiä radonmittauksia sekä maaperän radonmittauksia.

”Suomen radonhallinnan palvelut täydentävät erinomaisesti Raksystems Groupin kiinteistöjen, niiden käyttäjien ja omistajien sekä ympäristön hyvinvoinnin palveluita. Yrityksen asiantuntijat ovat tärkeällä asialla, sillä radonkaasu on hajuton, mauton ja näkymätön ja sitä voi esiintyä rakennusten sisäilmassa. Radonkaasu on vaarallista, sillä keuhkoihin kulkeutuessaan se voi aiheuttaa syöpää”, sanoo Raksystems Groupin toimitusjohtaja Marko Malmivaara.

Suomen radonhallinnan liikevaihto on 2,3 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems ostaa Suomen radonhallinnan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat