Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa asuntoja kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen

Skanska rakentaa parhaillaan myös itse kauppakeskusta, jonka arvioidaan valmistuvan vuonna 2022.

Rakennuksiin tulee neljästä viiteentoista kerrosta. Kuva: Citycon.

Skanska ja Citycon ovat sopineet 275 vuokra-asunnon rakentamisesta kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen Espoossa. Urakaksopimuksen arvo on noin 38,9 miljoonaa euroa.

Kauppakeskuksen yhteyteen rakennetaan neljä asuinrakennusta, jotka ovat 4–15  kerrosta korkeita. Rakennusten julkisivu on yhteneväinen kauppakeskuksen ilmeen kanssa. Rakennusten lämmityksessä hyödynnetään maalämpöä ja katoille asennetaan aurinkopaneelit. Pysäköintipaikat sijoittuvat rakennusten alle tiloihin, jotka toteutetaan osana kauppakeskuksen rakentamista.

Kohteiden rakentaminen alkaa helmikuussa 2021 ja ne valmistuvat alkuvuodesta 2023. Skanska rakentaa parhaillaan myös kauppakeskus Lippulaivaa, jonka arvioidaan valmistuvan keväällä 2022. Kauppakeskusurakkaan liittyy myös joitakin Espoonlahden metroaseman tiloja, kuten sisäänkäyntejä ja lippuauloja, sekä asuintalojen alapuolelle tuleva lähiliikenteen bussiterminaali.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa asuntoja kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat