Consti nappasi johtajan Skanskalta

Constin Julkiset-toimialan toimialajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty rakennusinsinsinööri Jukka Kylliö (s. 1967).

Kylliö on viimeksi toiminut aluejohtajana Skanska Talonrakennuksen palveluksessa. Hänellä on pitkä ura erilaisissa toimitilarakentamisen johto- ja hankekehitystehtävissä myös NCC Rakennuksen ja Lemminkäinen-konsernin palveluksessa.

Kylliö aloittaa Constin johtoryhmän jäsenenä 4. helmikuuta. Hän raportoi toimitusjohtaja Esa Korkeelalle.

”Toivotan Jukan lämpimästi tervetulleeksi Constille. Hänellä on syvä asiantuntemus toimialastamme ja liiketoiminnastamme, ja hän pystyy oikeanlaisella osaamisellaan tukemaan Constin kasvua sekä tuottavuuden ja kannattavuuden parantamista. Jukan johdolla jatkamme Julkiset-toimialamme kehittämistä strategiamme mukaisesti”, Korkeela sanoo tiedotteessa.

Kylliön nimityksen seurauksena Taloyhtiöt- ja Julkiset-toimialojen johtajana toiminut Risto Kivi vastaa jatkossa Taloyhtiöt-toimialan johtamisesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti nappasi johtajan Skanskalta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat