Skanska Infralle sammutusjärjestelmän rakennusurakka Tohmajärvellä – valmis lokakuussa

Väyläviraston urakassa parannetaan ratapihan paloturvallisuutta vaarallisten aineiden kuljetuksissa.

Joensuun kaakkoispuolella sijaitsevalla Tohmajärven kunnan Niiralan rataliikennepaikalla aloitetaan sammutusvesijärjestelmän rakentaminen. Hankkeessa rakennetaan VAK-ratapihan (vaarallisten aineiden kuljetusten) vaatimuksiin soveltuva sammutusvesiasema ja sammutusvesijärjestelmä, jotka parantavat ratapihan sammutusvalmiutta onnettomuustilanteissa.

”Uusi sammutusvesiasema sisältää allastiloja 533 kuutiota ja prosessitiloja noin 100 neliötä. Sen lisäksi sammutusvesilinjastoa rakennetaan hieman yli 1,5 kilometriä”, kertoo Väyläviraston projektipäällikkö Jetro Matilainen tiedotteessa.

Urakka valmistuu lokakuun loppuun mennessä 2021.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska Infralle sammutusjärjestelmän rakennusurakka Tohmajärvellä – valmis lokakuussa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat