YIT myi useita asuntokohteitaan sijoittajille

YIT sopi loppuvuonna 2020 kahdeksan asuntokohteensa myynnistä sijoittajille ympäri Suomen.

Kauppojen arvo oli yhteensä noin 79 miljoonaa euroa ja ne kirjattiin vuoden viimeisen neljänneksen tilauskantaan.

YIT allekirjoitti sopimukset muun muassa asunto-osakeyhtiö Tampereen Torinkulman ja Torinsoittajan myynnistä. Asunto-osakeyhtiöt sijaitsevat Tampereen Niemenrannassa ja niihin valmistuu 108 asuntoa kesällä 2022.

Sopimukset allekirjoitettiin myös Tampereella, Järvenpäässä, Kuopiossa ja Vantaalla sijaitsevista asuntokohteista, joihin valmistuu yhteensä 292 asuntoa vuoden 2022 aikana. Lisäksi myytiin tämän vuoden maaliskuussa valmistuva lahtelainen 36 asunnon asunto-osakeyhtiö ja Lohjalle lokakuussa valmistuva 42 asunnon kohde.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT myi useita asuntokohteitaan sijoittajille”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat